Rólam mondták


Adri fotóit hónapok óta követtem Facebookon. Első pillantásra megfogott a hangulata és képvilága; tudtam Ő tudni fogja, mit szeretnék. És tényleg így lett. Úgy éreztem, szükségem van némi önbizalomra, önbecsülésre, mivel sajnos az utóbbi időszak nagyon stresszes és megterhelő volt a számomra. Ismét szépnek és elégnek akartam látni magam, és erre egy fotózás tökéletes orvosságnak tűnt. Azt hittem, majd akkor érzem a beteljesülést, mikor már látom a képeket, de nem volt igazam. A fotózás napján újra emberként éreztem magam, gyönyörűnek, és vidámnak, köszönhetően Adrinak és a csapatnak. Persze a képek tökéletesek lettek, és ha rájuk nézek, mindig eszembe jut, becsüljem meg magamat úgy, ahogy vagyok.” (Timi)

“Szeretem, mert jókedvű, kreatív, befogadó, nyitott, nagyon érzi, nagyon tudja, és nem utolsó sorban Profi! Köszönöm Adri a csodás képeinket! Egy életre szóló ajándékot kaptunk!” (Évi)

“Amikor a pocakomban volt a lányom, akkor készítettél rólam gyönyörű fotókat! Mindent köszönünk, nagyon hálásak vagyunk és a hangulat is csodálatos/mesebeli volt :). De lassan Luca 1 éves, nagyon várom, hogy őt is megörökítsd “Adrisan”. ” (Merci)

“Imádtam minden egyes pillanatát az Adrival eltöltött időnek! Számára nincs lehetetlen kérés illetve koncepció, kreatív és egyedi! Ha a jövőben egy újabb fotósorozatról lenne szó, egyértelmű számomra ,hogy újra őt keresném meg!” (Katinka)

“Nem lehetek elég hálás Adrinak a csodás képekért. Profizmus, kedvesség, tehetség… ezer köszönet!!” (Cintia)

“Köszönöm, hogy ismeretlenül már sejtetted, majd megmutattad azt, hogy ki is vagyok valójában 🙂 (És engedted, hogy önmagam lehessek a képeken!) Többet kaptam Tőletek, mint egy sima fotózás… Köszönöm :D” (Dóra)

“Nagyon szeretem Adri képeit. Profi a munkája és a hozzállása is. Nagy szerencsém van, mivel terhességem óta folyamatosan megörökíti bővülő családunkat, a gyönyörű fotói lakásunk ékei. Köszönöm a munkádat! Bátran ajánlom mindenkinek!” (Dóri)

“Szeretettel ajánlom mindenkinek Adrit, aki humorral, kedvességgel és mérhetetlen türelemmel segítette a fotózás minden pillanatát! Minden nőnek szüksége van az elismerő szavakra, én soha nem kaptam még ennyi bókot, mint a múlt héten! 🙂 Adri remek munkát végzett, fotói magukért beszélnek… :)” (Judit)

“Adri gyönyörű képeket készít és személyiségével feldobja az egész fotózás hangulatát. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!! :)” (Evelin)

 

PARTNEREK